Visste du at vi har vår egen Brand Store?

På vei til bakeren en morgen i august i 2019 så Siv et lite tomt lokale i Skovveien. 6 uker senere åpnet butikken.

 

 

Close to My Heart ble grunnlagt i Nepal i 2011 etter at hoveddesigner og eier av merket, Siv, besøkte landet og falt pladask for menneskene, naturen og ikke minst følelsen landet ga. I Nepal lages strikken på håndstrikkemaskiner, og sysselsetter mange mennesker. Farging og finish gjøres for hånd. Det var i Nepal det første produktet ble til, et kasjmirskjerf - nå kjent som signaturproduktet Mie Grand.

 

 

Dette skjerfet og mye mer finner du nå i vår egen Brand store i Skovveien 8 på Frogner. Mellom Baker Hansen og Tatler har vi vårt egne sjarmerende lokale, med Norges største utvalg av Close to My Heart. Vår populære merino, myk mohair og lette plagg i lin er alle å finne her. I tillegg har vi klassiske plagg i høy kvalitet fra danske Mos Mosh og italienske Please. 

 

 

Butikksjef Lill Siren tar deg i mot i Skovveien med åpne armer og et stort glis. Hun slår gjerne av en god prat, og har god erfaring innen fashion. Hun hjelper deg med styling, tips og triks. Noen kjenner henne kanskje også igjen fra Filippa K litt lengre opp Skovveien. 

 

 

Vi er sikre på at du finner ditt nye, tidløse favorittplagg hos oss i Skovveien 8. Velkommen!