Kid Mohair

Kid Mohair

Close to My Heart selger plagg laget av Kid Mohair

 

HVA ER KID MOHAIR?
Kid Mohair er det fineste mohair-fibre og kommer fra de to eller tre første klippene på mohairgeita. Og vi velger kvaliteter fra øverste hylle med den beste kvaliteten på Kid Mohair garnet. Kid Mohair fibre er glatt og tynt og blandes ofte sammen med andre ulltyper for å binde fibrene sammen og gi en bedre kvalitet til strikken. De tynne fibrene i Kid Mohair kjennes silkebløtt og florlett ut på huden, men er god og varm.
HVA KJENNETEGNER KID MOHAIR?
Produkter av Kid Mohair blandinger har ofte en «fuzzy» eller hårete look. Plaggene kjennes bløte og gode på huden, og varmer veldig godt. Avhengig av hvordan garnet er strikket (tett eller løst) vil isolasjonen på plagget variere. Våre Kid Mohair gensere som er produsert i Nepal er løst strikket og kjennes florlette og deilige ut på kroppen samtidig som de gir en lun og god følelse. De mer tettstrikkede Kid Mohair plaggene varmer og isolerer mer, men er fortsatt behagelige å ha rett på huden.
HVORDAN BEHANDLE OG VASKE KID MOHAIR?
Kid Mohair er svært holdbart - om det behandles riktig. Vi velger garn av høyeste kvalitet og dette kjennes mykt og godt på kroppen, loer lite og holder seg fint lenge.  
Ved vask av ullplagg hjemme bør man bruke maskinens ullprogram, på 30 grader med lav sentrifugering på 400-600 omdreininger og med vaskemiddel ment for ull.
Legg plagget flatt ved tørking så det ikke strekker seg i en uønsket fasong.
Ull og kashmir skal vaskes så lite som mulig, og er i stor grad selvrensende. Om du har fått en flekk, forsøk å fjerne kun flekken og luft ut plagget. I mange tilfeller holder det å lufte plagget i stedet for å vaske det i maskinen.